Novinar pokušao fotografirati tešku prometnu nesreću kraj Požege, pomoćnik načelnika ga izvrijeđao

Foto: Požega.eu

ČETIRI osobe su prevezene u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja se dogodila u Kunovcima.

U nesreći su sudjelovala tri automobila.

Fiat punto izlazio je sa sporedne ceste iz pravca Kunovaca na cestu Novi Bankovci-Požega i uključivao se u promet. U tom trenutku je, prema riječima očevidaca, velikom brzinom naletio Renault Clio njemačkih registarskih oznaka. Preko pune linije počeo je zaobilaziti Golfa III požeških registarskih oznaka. Došlo je do udara Renaulta u Punta i Golfa koji je završio u putnom kanalu i udario u betonski stup. Stup je od siline udarca izbijen iz zemlje.


 


"Izgledalo je grozno. Dijelovi su frcali na sve strane. Vozač Golfa je prošao najgore i najvjerojatnije ima vanjski prijelom noge. Vatrogasci su ga izvlačili iz automobila", pričaju mještani.





Incident s pomoćnikom načelnika

Dogodio se još jedan incident na mjestu nesreće. Dok je novinar fotografirao posljedice nesreće, prišao mu je pomoćnik načelnika požeške policijske postaje Stjepan Kolesarić. Verbalno ga je napao i povišenim tonom mu govorio da ne smije fotografirati prometnu nesreću i policijske službenike koji obavljaju očevid, javljaju s portala Požega.eu.

Novinar ga je upitao zašto ne smije fotografirati, nakon čega je pomoćnik načelnika još povišenijim tonom ponavljao da ne smije te je krenuo prema njemu. Novinar dodaje kako ga je Kolesarić vrijeđao i dobacivao mu. Radi se o malom mjestu pa se tako obojica otprije poznaju. Međutim, to nije spriječilo Kolesarića da zatraži osobnu iskaznicu na što mu je novinar odgovorio da mu je u vozilu. Nakon toga je policijski službenik odustao od namjere uvida u traženi dokument, tvrdi novinar.


Na postupanje pomoćnika načelnika novinar je rekao da će se žaliti njegovim nadležnima i Ravnateljstvu.

Kolesarićev odgovor glasio je: "Samo se ti žali", javlja Požega.eu.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.