Novi letovi za Hrvatsku: FlyDubai dolazi u Dubrovnik, LOT u Rijeku

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell, FlyDubai

FLYDUBAI je najavio povratak na svoju sezonsku liniju između Dubrovnika i Dubaija, a LOT je u svojoj velikoj ekspanziji potvrdio uvođenje linije Rijeka - Varšava, javlja portal Croatian Aviation.

FlyDubai, niskobudžetna kompanija Emiratesa, potvrdila je povratak na svoju sezonsku liniju između Dubrovnika i Dubaija. Kompanija planira uvesti liniju od sredine srpnja.

Od četvrtka, 16. srpnja, FlyDubai će prometovati na liniji Dubai - Dubrovnik - Dubai dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje, zrakoplovom tipa B737-800. S obzirom na to da trenutno ne postoji direktna veza Zračne luke Dubrovnik s ni jednom od ranije planiranih kompanija za ovu sezonu kojom bi turisti iz Azije u većoj mjeri mogli doći u Hrvatsku (Qatar, Turkish), početak prometovanja na liniji za Dubai svakako je dobra i bitna vijest.

13 novih letova LOT-a prema Hrvatskoj

LOT je najavio promjene vezane uz svoj red letenja prema Hrvatskoj, osim pokretanja linija iz Varšave prema Zadru, Splitu i Dubrovniku, kompanija će uvesti čak 13 potpuno novih linija prema hrvatskim gradovima. Posljednja najava je uvođenje linije Varšava - Rijeka.

Radi se o potpuno novoj liniji LOT-a iz Varšave prema Hrvatskoj, a Rijeka će s glavnim gradom Poljske biti povezana jednom tjedno, svake nedjelje, počevši od 5. srpnja. Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa E195 kapaciteta 112 putnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.