Novi detalji: Vozač kamiona (72) kod Požege prešao u suprotnu traku pa poginuo

JUTROS je oko 8:25 u mjestu Oblakovac smrtno stradao 72-godišnji vozač kamiona. Policija je nakon obavljenog očevida objavila kako je došlo do ove teške nesreće.

Kako je objavila policija, vozač (72) koji je upravljao teretnim automobilom marke Mercedes požeških registarskih oznaka, dolaskom do blagog zavoja udesno nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela teretnog automobila u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Dacia, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 51-godišnjakinja. Nakon sudara Mercedes je sletio s ceste u potok te se prevrnuo na desnu bočnu stranu, dok je osobni automobil sletio u polje kukuruza te se također prevrnuo na desnu bočnu stranu.

Vozačica lakše ozlijeđena

U prometnoj nesreći 72-godišnjak je smrtno stradao, dok je 51-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U vremenu od 8.35 do 12.05 za sav promet je bila zatvorena državna cesta D-51 te se promet odvijao alternativnim pravcima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.