Norvežanka izmislila silovanje na Hvaru jer su je tijekom seksa zatekle šokirane prijateljice?!

DEVETNAESTOGODIŠNJA Norvežanka izmislila je, čini se, silovanje pokraj poznate hvarske plaže Bonj. Nju i partnera vidio je to nedjeljno jutro 60-godišnji Slovenac, koji je često znao šetati uz more zbog zdravstvenih tegoba.

> Krv na plaži: Na Hvaru brutalno silovana 19-godišnja Norvežanka

> Policija već tri dana traga za hvarskim silovateljem: Riđokos, visok i snažan, engleski mu nije materinji!

Silovana, a nije imala ozljeda?

Vidio ih je kako se ljube, a i ostalo. Policiji, a potom i sucu, je rekao kako se "o nikakvom tu silovanju nije radilo". Tužiteljstvo je izviješteno o novim saznanjima. Zasad nema konačne odluke o nastavku postupka. Pričekat će nalaze dokaza izuzetih sa mjesta događaja. Djevojku su inače pregledali nakon što je prijavila silovanje. Nije imala ozljeda!

"Silovatelj" pobjegao kad su prijateljice počele vrištati

Prema iskazu svjedoka, sve se odvijalo više-manje normalno i prirodno, dok iz diskoteke Veneranda nisu naišle djevojčine prijateljice. Ugledavši iz nekog razloga njima šokantan prizor, počele su vrištati! Muškarac je pobjegao, opisao je svjedok.

Norvežanka je poslije prijateljicama, ali i policiji, ispričala da ju je mladić zgrabio i silovao, te da do tada nije imala seksualne odnose sa muškarcima. U organizmu joj je nađeno 0,73 promila alkohola.

Policija prema njezinom šturom opisu još pokušava identificirati počinitelja, koji je, po svemu sudeći, također strani državljanin, u ovim trenucima vjerojatno daleko i od Hvara i Hrvatske, kao uostalom i Norvežanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.