Nije vješt samo s oružjem: Boris Pajić pucao na Boljata, ali i pokušao prevariti stanodavca

BORIS PAJIĆ, 32-godišnji bjegunac iz bihaćkog zatvora, osumnjičen za pokušaj ubojstva Kaštelanina Marija Boljata, nije vješt samo sa oružjem. Policija je, naime, otkrila da je pokušao prevariti i svog stanodavca u Trogiru, 53-godišnjeg Antu B.

Živi u Hrvatskoj, pljačka po Bosni...

Potpisali su njih dvojica ugovor. Samo što je Ante mislio da je potpisao ugovor o podstanarstvu, a ne o darovanju stana, kako se kasnije ispostavilo. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje. Tko zna što će još sve otkriti o Pajiću, koji živi na trogirskoj adresi od lipnja ove godine. Posljednjih osam godina imao je prebivalište u Zagrebu, a cijelo to vrijeme u BiH je, ili služio kaznu zatvora, ili činio teža kaznena djela, poput reketa, pljački banaka, šverca automobila...

Pajić je dvaput bježao iz zatvora. Lani je bosanskim policajcima umakao na benzinskoj postaji kod Bihaća. Premda je za njim bila raspisana Interpolova tjeralica, bez problema je hrvatskoj policiji prijavio promjenu prebivališta. Uhvatili su ga tek prilikom istrage pucanja na Marija Boljata na kaštelanskom groblju. Pajića je odao poziv mobitelom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.