Nije samo Kerum bezbrižan, pogledajte kako je nećak Sapunar pretvorio Koteks u "ledaru"

SPLIĆANI su, malo je reći, ostali preneraženi neopisivom ležernošću gradonačelnika Keruma, koji se nakon kraćeg izbivanja, vratio u grad. Njemu je sve smiješno, i oni koji su završili na traumatologiji, i vojska koja čisti bolnice, ulice pune leda, kante pune škovaca... Ništa ne smeta.

Silazak u garažu pretvoren u bob stazu!

Donedavni šef HSP-a Split, kirurg Hrvoje Tomasović na posao u bolnicu išao je ovih dana pješke. Automobilom nije mogao jer je ulazak u podzemnu garažu centra Koteks pretvoren u bob stazu!

Izgleda da ležernost u izvanrednim uvjetima nije samo osobina Željka Keruma, već i ostatka familije. Koteksom, naime, upravlja nećak Sapunar, no ni njemu se očito nije činilo da bi prilaz valjalo osposobiti. Tim više jer se njime dolazi do ujakovog dućana. 

Pogled na stube Koteksa izaziva jezu

Led je stisnuo silazak u garažu, no ništa nije bolje ni na ostalim dijelovima Prodajnog centra Koteks, koji se, zahvaljujući bezbrižnom odnosu familije Kerum, pretvorio u ledenu horor bajku! Pogled na stube izaziva jezu, samo se čekaju novi lomovi. Slično je i na okolnim ulicama. Nogostupi su prekriveni snijegom, ceste ledom.

Tomasović: "Da je tsunami pogodio Split, Kerum bi proglasio vodeni dan"

Tomasoviću ne ide u glavu Kerumova ležernost. Smatra da je još jednom pokazao da ne zaslužuje gradonačelničku fotelju.

"Gradonačelnik je neozbiljan i nedorastao situaciji. Da je tsunami pogodio Split, proglasio bi vodeni dan i 15 dana kupanja", prokomentirao je Tomasović.

Bilač: "Tako to izgleda kad Kerum uzme stvari u svoje ruke"

Indexu se sa svojim komentarom javila i šefica kluba gradskih vijećnika HDZ-a Sanja Bilač. Evo što ona kaže.

"Nakon što je oluju u Splitu tri dana promatrao iz Zagreba, gradonačelnik se udostojio bez srama i isprike pojaviti i prokomentirati kako mu je cijela situacija smiješna i lipa? Vjerojatno je mislio na više od 200 ozlijeđenih sugrađana, neprohodne ceste i grad zatrpan smećem. Tako to izgleda kada Željko Kerum uzme stvar u svoje ruke. Doista, pa što su snježni dani nakon svega što je Kerum u Splitu zaledio? Očekivati da se brine o svom gradu i građanima, bila bi iluzija. Znamo zašto je došao na čelo grada. To nisu ni grad, ni građani. Samo se sjećamo pjesme koju je pjevao, "Splite, ja te volin". Kakve li ironije", izjavila je za Index Sanja Bilač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.