Neslužbeno: 3 direktora s područja Petrinje obuhvaćeni istragom Dumbovićevih poslova

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

PET osoba s petrinjskog područja obuhvaćeno je istragom u kojoj su uhićeni bivši gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović i njegov sin Darko.

 

Premda identiteti ostale trojice nisu poznati, RTL neslužbeno doznaje da se radi o direktorima firmi s područja Petrinje za koje postoji sumnja da su bili paravan za poslove koje je obavljala tvrtka Darka Dumbovića.

N1 doznaje da su Darinko Dumbović i njegov sin na putu za Zagreb. Prvo će ići na Oranice pa u sjedište USKOK-a u Vlaškoj, gdje će u večernjim satima započeti ispitivanja.

Bivšeg petrinjskog gradonačelnika tereti se za djela od 2019. godine do kraja mandata 2021. Odvjetnik Dragan Damac koji zastupa Darka Dumbovića danas je rekao kako je njegov klijent optužen za nezakonito pogodovanje, ali da se ne osjeća krivim.

Odvjetnik Darinka Dumbovića, Dražen Ivanić, za RTL je potvrdio uhićenje njegovog klijenta i da USKOK sumnja da je Dumbović kao gradonačelnik pogodovao firmama vlastitog sina te da tu ima sumnje i u druga kaznena djela. Riječ je o pogodovanju za radove na sportskom igralištu, kažu prve informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.