Ne pomaže ni odluka Ustavnog suda: Ana Magaš i dalje ne viđa sina



ANA MAGAŠ, vjerojatno najslavnija među hrvatskim zatvorenicama, nakon izlaska iz zatvora još nije vidjela svog sina, a to se vjerojatno neće promijeniti niti ovaj Božić. Magaš je, podsjećamo, nakon suđenja koje se vodilo u okolnostima koje se u najboljem slučaju mogu opisati kao čudne, osuđena na zatvorsku kaznu zbog ubojstva svog supruga Lucijana, a na slobodu je puštena nakon što je pomilovana.

Njen 12-godišnji sin u međuvremenu je smješten kod Lucijanovih roditelja Jose i Brune Magaš, koji su Anu na sve moguće načine pokušali spriječiti da posjećuje dječaka, a navodno je niti njen sin ne želi vidjeti. Ne pomaže čak ni odluka Ustavnog suda, koji je presudio da Ana ima pravo viđati svog sina i za organizaciju susreta odredio Centar za socijalnu skrb.

Do prvog susreta još nije došlo, a Ani iz Centra uglavnom govore da bude strpljiva pa ona, prema njihovim napucima, i ne želi davati intervjue za novinare. U međuvremenu se Ana zaposlila kao stjuardesa na kruzeru jer u Zadru nije mogla naći posao, a za Božić je nakratko stigla kući nadajući se da će uspjeti vidjeti sina, ali izgleda da joj to neće poći za rukom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.