Najmlađi britanski silovatelj: 13-godišnjak napastovao trogodišnju kćer svojih posvojitelja

BRITANSKI 13-godišnjak je optužen za silovanje trogodišnje kćeri svojih posvojitelja. Šokirana majka djevojčice je uhvatila tinejdžera kako je seksualno zlostavlja na podu. Po dolasku policije, dječak je odmah priznao zločin.

Zbog zaštite privatnosti dječakovo ime nije objavljeno, a policija je potvrdila kako u prošlosti nije bio prijavljen. Neki engleski mediji su pisali kako se već jednom morao pravdati policiji zbog krađe. Posvojitelji iz Lancashirea nisu željeli komentirati ovaj incident, piše Daily Mail.

Dobio 12 mjeseci uvjetno 

Dječak je na sudu u Blackpoolu ovog tjedna priznao krivnju za silovanje djevojčice. Dječakov odvjetnik Steven Townley je izjavio kako je njegov branjenik u prošlosti bio seksualno zlostavljan te da mu treba pomoć. "Znam da shvaćaš da je ovo bio grozan napad", rekao je dječaku sudac Jeff Brailsford te odredio da se dječak upiše u registar seksualnih prijestupnika.

Dječak je dobio kaznu od 12 mjeseci uvjetne kazne tijekom koje mora ići na savjetovanje. Dječak sada živi u Merseysideu te ga nadzire tim socijalnih radnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.