Na Velesajmu svaki dan cijepljenje svim dozama, danas je gužva samo za treću dozu

Foto: Index

IAKO je prekjučer objavljeno da se na Velesajmu svaki dan može cijepiti svim dozama cjepiva, danas je tamo gužva samo za treću dozu kojom se, prema dosadašnjem rasporedu, i cijepilo srijedom prijepodne.

Zagreb bilježi najveći obuhvat cijepljenih prvom dozom te je dosad cijepljeno 55 posto ukupnog stanovništva.

"Od 2. studenog cijepljenje protiv bolesti COVID-19 svim dostupnim vrstama cjepiva bit će moguće obaviti na cijepnom punktu Velesajam u Paviljonu 9, umjesto dosadašnjeg Paviljona 6, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.

Termini cijepljenja prema javnom pozivu na cijepnom punktu Velesajam odvijaju se prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom od 14:30 do 19 sati.

Obavještavamo građane kako Hrvatski zavod za javno zdravstvo organizira dva punkta za cijepljenje bez najavljivanja.

Cijepljenje na obje lokacije organizirano je za osobe koje trebaju primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva, uz obavezno predočenje potvrde o cijepljenju ako je osoba došla po drugu ili treću dozu cjepiva.

 

U Štamparu cijepljenje svake srijede od 16 do 20 sati

Prvi punkt organiziran je u suradnji sa Školom narodnog zdravlja 'Andrija Štampar' na adresi Rockefellerova 4. Građani se bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16 do 20 sati. Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.

Na Kajzerici svaki dan do 8 do 18 sati

Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 8 do 18 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica, zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna bit će dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, AstraZeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 8 do 18 sati, ali i savjetovati se vezano uz cjepivo subotom od 8 do 12 sati", objavljeno je jučer na stranicama Grada Zagreba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.