Na suđenju za ubojstvo Pukanića pregledane snimke atentata, Gudurić još uvijek bez odvjetnika

U NASTAVKU suđenja za ubojstvo Pukanića i Franjića pregledane su snimke atentata i uhićenja optuženika. Također, gledala se snimka ima se vidi kako "muškarac s kacigom" - Željko Milovanović na dan atentata napušta dvorište Nacionala.

U sudnici je prikazan i niz fotografija, koje su skinute s računala optuženika, na kojima se nalazi različito oružje. Zbog tehničkih problema nisu se mogle pogledati sve snimke, pa će se to učiniti na idućoj raspravi.

Gudurić bez odvjetnika

Na kraju rasprave koja je danas trajala tek oko sat vremena, sutkinja Kršul obratila se Guduriću te mu kazala kako ju je odvjetnica Snježana Gačić izvijestila da nije preuzela njegovu obranu.  "Ja ne znam što vi izvodite. Za vašu informaciju, odvjetnik kojeg izaberete mora prihvatiti angažman. Za sljedeći put ozbiljno shvatite što znači angažirati branitelja." - rekla je Kršul Guduriću.

U ponedjeljak su se na raspravi preslušavale snimke telefonskih razgovora optuženika, te čitale njihove SMS poruke kao i mailovi. Robert i Luka Matanić spominjali su "Pukanića i šasiju motora", te odlazak u BiH gdje su se trebali sastati s Milovanovićem. Snimljene telefonske razgovore možete poslušati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.