Na mafijaškoj "listi za odstrel" teškoj 30 milijuna eura i ime srpskog predsjednika Tadića

ODBJEGLI šef narko mafije Darko Šarić i članovi njegova klana pripremili su plan likvidacije srpskog državnog vrha i policajaca, a za tu namjenu su pripremili 30 milijuna eura.

Nakon što je policija saznala za plan, pojačano je osigurane državnih službenika. Proračunom za likvidacije financirale bi se akcije prikupljanja podataka o osobama koje rade na akciji "Balkanski ratnik", pa zastrašivanja, pripreme i same likvidacije, piše Press.

Na listi i Boris Tadić

Prema srpskim sigurnosnim službama postojala su dva popisa onih koje treba maknuti. Na prvom su se nalazile osobe koje sudjeluju u akciji "Balkanski ratnik", dok su se na drugom popisu našli i srpski predsjednik Boris Tadić, specijalni tužitelj Miljko Radisavljević, ministrica pravde Snežana Malović te državni tajnik Slobodan Homen.

Likvidacije su trebali izvršiti plaćeni ubojice i profesionalci u tome poslu iz Srbije i Crne Gore. Nakon što su srpske sigurnosne službe dobile te popise, sada traže ubojice koje su trebale smaknuti dobar dio srpskog državnog vrha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.