Muškarac u Londonu bacio ženu s 4. kata jer je odbila njegovo udvaranje

Foto (nije fotografija događaja u članku): Epa

YUSEF ALI (19) proglašen je jučer krivim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda jer je bacio 18-godišnju ženu s balkona na četvrtom katu. To je učinio jer je odbila njegovo udvaranje. Prije toga je nožem izbo dvije osobe.

Sud u Croydonu ga nije proglasio krivim za pokušaj ubojstva.

Naljutio se i izbo nožem goste

19-godišnjak je 4. kolovoza 2019. organizirao zabavu u luksuznom stanu u Bermondseyu u jugoistočnom dijelu Londona. Žrtva, koja nije ranije upoznala Alija, stigla je tamo sa svojim prijateljima.

Aliju se ona svidjela i ubrzo ju je počeo dirati i grliti. No ona ga je odbila te je postao ljut i agresivan. Kasnije je na zabavu stigla još jedna skupina muškaraca s kojom se Ali posvađao. Uzeo je nož iz kuhinje i počeo im prijetiti. Većina je uspjela pobjeći iz stana, ali je Ali ipak uspio izbosti dvojicu. Obojica su odvedeni u bolnicu i u međuvremenu su se u potpunosti oporavili, piše Sky News.

Pokušala je pozvati pomoć

Žena je također uspjela izaći iz stana i taman je pozvala lift kad joj je prišao Ali. Potrčala je do balkona i pozvala ljude na ulici da potraže pomoć, ali je Ali došao do nje i gurnuo je preko ograde.

Neimenovana žrtva pretrpjela je značajne ozljede i provela je nekoliko tjedana u bolnici. Na svu sreću, uspjela se oporaviti, ali nije mogla završiti studij ili se vratiti na posao.

Aliju će 5. ožujka biti izrečena kazna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.