Muškarac na dječjem rođendanu u Međimurju pretukao dječaka, ovaj pao u nesvijest

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TRINAESTOGODIŠNJAKA je dječak njegovih godina ubo prstom u oko, a on mu je uzvratio odgurivanjem. No drugi dječak je zatim otišao po oca koji je fizički napao 13-godišnjaka, javlja eMeđimurje.

"Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku", objavila je policija. Sve se dogodilo 2. studenog.

13-godišnjak je, piše eMeđimurje, s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan. Nakon proslave kod kuće izašli su u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznajemo, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No već za nekoliko minuta u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao. Napao je slavljenika i udario ga u glavu, pri čemu je dječak nakratko pao u nesvijest.

Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. 13-godišnji dječak je tada, umjesto na proslavi rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.