Mopedista zaustavila policija u Šibeniku, njegov putnik bježao. Bacio ruksak s drogom

Foto: PU šibensko-kninska

​Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga PU šibensko-kninske proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U subotu oko 18:06 na državnoj cesti D-8 u Šibeniku policijski službenici su pokušali zaustaviti moped šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak.

Putnik s mladićem na mopedu bio je 39-godišnjak, koji se nije zaustavio na znak policijskih službenika već se dao u bijeg, objavila je PU šibensko-kninska.

Putnik prilikom bijega bacio ruksak sa speedom

Nakon otprilike 500 metara vozač mopeda se zaustavio, a 39-godišnji je putnik prilikom bijega od sebe odbacio ruksak. Brzom intervencijom policije osumnjičeni su uhićeni i privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Očevidom je utvrđeno da se u odbačenom ruksaku nalazi jedna PVC vrećica ispunjena drogom amfetamin speed bruto težine 470 grama, priopćila je policija.

Nakon provedenog istraživanja, protiv 27-godišnjeg vozača je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog, dok je 39-godišnjak, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.