Mladež HDZ-a: Dragovoljac i istinski domoljub, Primorac je sve ono što Milanović nije

Foto: Facebook

Mladež HDZ-a Grada Splita pokušala je na Facebooku objasniti zašto bi birači na predsjedničkim izborima krajem godine trebali podržati HDZ-ovog kandidata Dragana Primorca, a ne aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. 

"Zašto profesor Dragan Primorac? Znanstvenik, pedijatar, forenzičar, genetičar, sportaš – redoviti profesor na priznatim svjetskim sveučilištima, kao i na Medicinskim fakultetima Sveučilišta u Splitu, Osijeku i Rijeci. Nositelj je prestižnih odličja Reda Danice hrvatske s likom Ruđera Boškovića i Reda Ante Starčevića te dobitnik nekoliko počasnih doktorata. 

Profesor Primorac mnogo je više od znanstvenika, često među prvima u svijetu u mnogim područjima svog djelovanja. Četvrtu godinu zaredom, uvršten je na popis 2 posto znanstvenika na svijetu s najvećim utjecajem citiranosti u karijeri.

Dragan Primorac dokazao se kao sportaš u mladosti, a kasnije je nastavio svoju posvećenost hrvatskom sportu i zdravlju sportaša. Njegova predanost mladima je neupitna – uvijek im je pružao prilike, ulagao u njih i radio na poboljšanju studentskog standarda, a mladi kojima je pružio potporu studiraju na najboljim svjetskim Sveučilištima poput Harvarda, Yalea i Columbije", napisali su mladi HDZ-ovci.

"Ne mogu se usporediti ni u jednom pogledu"

"Njegovo humanitarno djelovanje jednako je impresivno, a kao predsjednik hrvatske humanitarne udruge CroUnum posebno se ističe u pomoći onima kojima je najpotrebnija. Primorac je prepoznat kao čovjek vrhunske međunarodne suradnje, komunikacije i poštovanja diljem svijeta, a posebno u SAD-u, Njemačkoj, Indiji, Kini, Izraelu, itd. 

Dragovoljac Domovinskog rata, štovatelj hrvatskih vrijednosti i istinski domoljub koji potrebe Hrvatske stavlja ispred svojih osobnih interesa. Primorac je sve ono što Milanović nije. Aktualni predsjednik, kršitelj Ustava Republike Hrvatske, čovjek je čije se političko djelovanje može svesti na zajednička ljetovanja s Miloradom Dodikom. 

Dragan Primorac i Zoran Milanović ne mogu se usporediti ni u jednom pogledu. S jedne strane imamo čovjeka koji donosi red, pristojnost, domoljublje, napredak, izvrsnost, poštovanje, vjeru i nadu u bolju Hrvatsku. S druge strane, imamo Zorana Milanovića, čije su vrijednosti i djelovanje suprotni svemu što Dragan Primorac predstavlja. Hrvatski građani nikada nisu imali tako jednostavan izbor", dodali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.