Mještani Lovrana tvrde da se slična nesreća s kamionom dogodila i dan ranije

Foto: PIXSELL/Nel Pavletic

Mještani Lovrana kažu da se slična nesreća onoj današnjoj dogodila i jučer, kod lovranskog groblja, odnosno blizu autobusne stanice.

Podsjećamo, jutros oko 10.30 na tri djevojke koje su hodale nogostupom naletjelo je teretno vozilo s kojeg se otkačio stabilizator koji mu daje stabilnost pri iskrcaju i utovaru tereta.

Jedna ozlijeđena puštena kući, druga zadržana na opservaciji

Jedna djevojka (23) na mjestu je poginula, a dvije njezine kolegice koje su u nesreći ozlijeđene i doživjele šok prebačene su u riječku bolnicu.

Prema informacijama iz KBC-a Rijeka, jedna djevojka otpuštena je na kućnu njegu, a druga je nakon obrade na odjelu Objedinjenog hitnog bolničkog prijema na Sušaku zadržana radi opservacije na bolničkom odjelu.

Mještani: Jučer srećom izbjegnuta slična tragedija

Mještani Lovrana rekli su za Novi list da se tragedija ovih razmjera već dugi niz godina ne pamti, ali neki su se prisjetili teške prometne nesreće na gotovo istom mjestu. Dogodila se, kažu mještani, osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada je u naletu auta smrtno stradala pješakinja.

Također, rekli su da se nesreća skoro dogodila i jučer. Stabilizator je navodno pao s teretnog vozila na cesti blizu lovranskog groblja, ali nije bilo ozlijeđenih.

Očevici su naveli da se incident dogodio u ponedjeljak blizu autobusne stanice kod groblja u Lovranu, no na autobusnoj stanici u tom trenutku nije bilo nikoga pa stabilizator koji je pao s vozila u ovom slučaju srećom nije nikoga ozlijedio, piše Novi list.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.