Talijanka ubila sina, tvrdi da ju je zatekao u seksu s njegovim djedom

 Screnshoot: YouTube

VERONICA PANARELLO iz Italije zadavila je svog sina Lorisa Stivala električnim kabelom te njegovo tijelo ostavila u udaljenom jarku u Santa Croceu, još 2014 godine. Navodno je razlog za takav strašan čin bio je taj što ju je sin uhvatio dok se seksala s njegovim djedom, piše Mirror.

Panarello je dobila zatvorsku kaznu od 30 godina.

Majka Veronica neko vrijeme se pravila da joj je sin otet. Policiji je rekla da ga je ujutro najnormalnije odvezla u školu i da je nestao u popodnevnim satima kada ga je došla pokupiti i odvesti kući. Policija je posumnjala u majčinu priču nakon što su vidjeli snimke nadzorne kamere na kojoj se jasno vidi da Veronica nije taj dan bila ni blizu škole. Nakon toga je optužena za ubojstvo i prikrivanje tijela. Kada je Panarello priznala da je ubila sina, okrivila je muževog oca, Andreu Stivala.

Na saslušanju koje se dogodilo prije presude, izjavila je kako joj je Stival pomogao u planiranju cijelog ubojstva zato što ih je Loris uhvatio dok vode ljubav. On je opovrgnuo Veronicine tvrdnje te je odlučio tužiti. "To je samo još jedna laž ove lude žene. Optužbe su izvan svake pameti. Slomio sam se zbog mog unučića, tog malog anđela", rekao je djed. Istraga oko njegovog sudjelovanja u ubojstvu još traje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.