Majka optužena za ubojstvo curice čije je tijelo nađeno u torbi u Los Angelesu

Foto: Los Angeles County Sheriff's Department

MAJKA devetogodišnje djevojčice čije je tijelo pronađeno u putnoj torbi u Los Angelesu optužena je za njeno ubojstvo, piše CNN.

Taquesta Graham (28) i njen partner Emiel Hunt (38) optuženi su za ubojstvo Trinity Love Jones. Trinity je ubijena 1. ožujka, a njeno je tijelo pronađeno nekoliko dana kasnije u naselju Hacienda Heights.

Blizu budističkog hrama

Podsjetimo se, policija je tijelo djevojčice pronašla južno od ulice Hacienda Boulevard, odmah pored budističkog hrama. Njezina glava i gornji dio tijela virili su iz crne, djelomično zatvorene putne torbe.

"Trinity Love Jones nije prijavljena kao nestala u sustavu za nestale osobe u Kaliforniji", priopćili su iz Ministarstva pravosuđa.

Antonio Jones izjavio je za KTLA da je Trinity bila njegova najmlađa kći i da je bila "osebujna, puna života i radosti".

"Riječima se ne može izraziti tuga koju sada osjećam", rekao je. "Samo želim odgovore. Želim pravdu."

Već prije osuđivani

Hunt je 2005. bio osuđen za fizičko zlostavljanje djeteta kojem je nanio teške tjelesne ozljede.

Taquesta Graham također je u prošlosti kažnjavana. 2016. godine osuđena je zbog navođenja maloljetnika na prostituciju u okrugu San Bernardino.

Ako ih se proglasi krivima, Graham i Hunta možda čeka doživotna kazna zatvora.

Živjeli u automobilu

Policija je tijekom istrage doznala da su se Hunt i Graham prije 10 mjeseci iselili s Trinity iz kuće člana obitelji u Long Beachu. Nakon toga su živjeli u svom automobilu ili u motelu u Santa Fe Springsu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.