Majka Kristine Krupljan posvađala se s obitelji ubojice, policija je odmah zvala

Foto: Index/Privatan album

MAJKU i baku Kristine Krupljan, koju je David Komšić ubio prije dvije i pol godine (zadavši joj 88 uboda nožem), policija je u rekordnom roku pozvala na obavijesni razgovor nakon što ih je prijavila sestra Davida Komšića. Kristinina majka Vesna Krupljan Indexu je ispričala da je danas dobila poziv policije da sutra rano ujutro dođe na razgovor. Ispričala nam je što se dogodilo.

"Već su mi se nekoliko puta članovi obitelji Davida Komšića, njegova teta i majka, smijale u lice, a u četvrtak dok sam bila s mamom u Konzumu u Vukovarskoj vidjele smo Davidovu sestru Mateju. I ona mi se, čim me vidjela, počela smijati i otišla u mjenjačnicu. Meni je to bila kap koja je prelila čašu i otišle smo za njom i rekla sam joj nek si ide kod brata monstruma u Lepoglavu i pljunula sam pokraj nje", ispričala nam je Vesna Krupljan.

"Mene zovu nakon četiri dana, a Komšića su zvali tek 12 dana nakon napada na Kristinu"

Navodi kako ju je Mateja odmah prijavila policiji.

"Policija me već danas, dakle samo četiri dana nakon toga, zvala na razgovor. Istovremeno, sjetila sam se da je policija Davida Komšića kad je presreo moju kćer na Bukovačkoj i prebio je te joj strgao mobitel i slupao auto, pozvala na razgovor tek 12 dana nakon tog napada. Policajac mi je rekao da se ne dam isprovocirati, ali ne mogu više šutjeti, ovo je već ne znam koji put da mi se Komšićevi smiju, a ja bih trebala samo šutjeti?! Pa njihov sin je ubio moju kćer, ja im nisam ništa napravila", rekla nam je Vesna Krupljan.

Policija potvrdila prijavu

Zvali smo IV. policijsku postaju i dežurni šef smjene nam je potvrdio da su zvali Vesnu Krupljan na razgovor jer ju je prijavila Mateja Komšić, međutim dalje nam nije htio ništa reći te nas je uputio na Odnose s javnošću.

Potom smo zvali i Odjel za odnose s javnošću PU zagrebačke gdje su nam rekli da ne mogu provjeravati informacije po osobnim podacima i da nam ne mogu odgovoriti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.