Logistički napredak i tehnološka rješenja pod vodstvom novih direktora

Foto: Press

Overseas Express, globalni lider u logističkim rješenjima, najavljuje uzbudljive promjene pod vodstvom novih direktora, Marka Jelenca i Martine Marojević. Ovi iskusni stručnjaci unose svježe perspektive i ambiciozne planove u tvrtku koja već 28 godina uspješno posluje na području Hrvatske te je dio snažne grupacije Austrijske pošte.

Marojević i Jelenc preuzeli su vodstvo tvrtke s jasnom vizijom: poboljšati logističke procese te osigurati bržu i učinkovitiju dostavu. Jedno od ključnih poboljšanja koje nam stiže iz Overseas Expressa je uvođenje nove automatizirane trake koja će ubrzati proces sortiranja manjih paketa u B2C segmentu dostave. Ova tehnološki napredna traka donosi sa sobom brže sortiranje, značajno olakšavajući operativne procese tima. Traka osim što će ubrzati procese manipulacije, smanjiti će mogućnost grešaka pridonoseći većoj preciznosti i pouzdanosti u isporuci paketa.

Gusta mreža Parcel shopova također je ključna komponenta novih promjena. Overseas Express planira proširiti svoje prisustvo kroz velik broj Parcel shop lokacija što će klijentima omogućiti lakši pristup uslugama dostave i preuzimanja paketa. OEX Parcel shop mreža pružit će dodatnu fleksibilnost klijentima, prilagođavajući se njihovim potrebama i rasporedu.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata najave Overseas Expressa je projekt paketomata, čiji se početak očekuje u prvoj polovici 2024. godine. Ovi inovativni uređaji omogućit će klijentima samostalno preuzimanje paketa na praktičan i siguran način. Paketomati će biti postavljeni na ključnim lokacijama, olakšavajući korisnicima brzo preuzimanje svojih narudžbi bez potrebe za čekanjem na dostavljača.

Marko Jelenc izjavljuje: "Naš cilj je unaprijediti iskustvo korisnika, a uvođenje nove, automatizirane trake, guste mreže parcel shopova i inovativnih paketomata početak je našeg putovanja prema postizanju tog ambicioznog cilja. Kroz tehnološke inovacije i usredotočenost na potrebe korisnika, želimo pružiti iskustvo dostave koje će pratiti standarde u industriji."

Martina Marojević, dodaje: "S Overseas Expressom, naša vizija ide izvan same isporuke paketa. Želimo izgraditi povezanu i učinkovitu logističku mrežu koja će, ne samo zadovoljiti, već i anticipirati raznolike potrebe naših korisnika. To znači stvaranje iskustva koje će biti intuitivno, prilagođeno i usmjereno prema klijentima. Sve ovo predstavlja našu posvećenost stvaranju dugoročnih i održivih odnosa s korisnicima."

U zaključku, Overseas Express ne samo da je fokusiran na zadovoljenje trenutnih potreba svojih klijenata, već i na prilagodbu industriji logistike. Pod novim vodstvom, ova tvrtka usmjerena je prema budućnosti, spremna je prilagoditi se tehnološkim pomacima i poboljšati korisničko iskustvo, stvarajući time, ne samo učinkovitost, već i veće zadovoljstvo korisnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.