KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Lički stožer poručio ugostiteljima: Upozorite goste na nošenje maski

Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL

STOŽER civilne zaštite Ličko-senjske županije pozvao je vlasnike ugostiteljskih objekata da upozoravaju goste na obvezno nošenje maski prilikom ulaska u objekt i prilikom udaljavanja od stola, a sve građane da poštuju protuepidemijske mjere.

Stožer je odlučio reagirati jer prima informacije o sporadičnom nepoštovanju odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski, ponajprije gostiju u ugostiteljskim objektima.

Stožer pritom ističe da je obveza vlasnika ugostiteljskog objekta upozoravati goste na poštovanje mjera protiv širenja covida-19.

“Ovim putem molimo građane da se pridržavaju donesenih odluka da bismo dodatno na najmanju moguću mjeru smanjili širenje covid-19 infekcije”, stoji u priopćenju uz napomenu da je to važno kako bi se izbjeglo uvođenje dodatnih strožih mjera i zatvaranje objekata.

U Ličko- senjskoj županiji 27 je novooboljelih i 164 aktivna slučaja, od kojih 141 u Gospiću.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.