Kumice ljute na Bandića: "Možda nismo sve doktorice znanosti, ali snašle bi se s WC-om"

I KUMICE s placa ljute su na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. No, ne zbog cijene "zlatnih WC-a" već zbog Bandićeve izjave o tome da one ne znaju što znači "push", koju smatraju uvredljivom. Podsjetimo, Bandić je rekao: "Moje prijateljice, kumice iz Čučerja moraju završiti informatički tečaj da bi ušle u taj WC. Zamislite, ide moja prijateljica s košarom, i sila joj je na WC. I piše `push`. A kaj ona zna kaj je to? I ona jadna ne može ući u WC".

Ispalio i ostao živ

"Ma kaj si on umišlja da je ne znam što znači `push`. Ma, nemoj molim te. Mi ne znamo da `push` znači gurni. Poludjela sam kada sam čula što je ispalio i ostao živ. Šta on misli, ako smo kumice da ne znamo engleski ili informatiku? Možda nismo sve doktorice znanosti, no snašle bismo se s WC-om. Samo neka dođe", ljutito je jučer Jutarnjem listu rekla Đurđica Čačić te je dodala kako joj "nije jasno zbog čega gradonačelnik brine o kumicama, a ne o aferama koje se stvaraju oko njega i njegovih ljudi u i oko Holdinga".

"Kaže da njega jedino brine naše snalaženje s WC-ima. Kumice su se snalazile u mnogim problematičnijim situacijama i prebrodile su mnoga teška vremena, pa će izaći nakraj i s jednim WC-om. Njega ne brine da taj WC košta više nego dvije kuće. Neka ga radije to zabrinjava", navela je Čačić.

"Sezame otvori se"

"A zakaj ti WC-i ne bi bili na ruskom? Ja sam u osnovnjaku učila ruski. S engleskim nisam baš na ti, no skužila bih kako otvoriti ta vrata. Pa nije to valjda nešto kao `Sezame otvori se`", rekla je Marica Šporić iz Križevaca, koja već 20 godina na Dolcu prodaje sir i vrhnje.

I dok je nekim kumicama svejedno i slažu se kako Bandić često provali glupost pa nikome ništa, druge poručuju kako će "njemu za inat", osim hrvatskog na svoje štandove sad postaviti i internacionalne cjenike.

I.M.
Foto: Damjan Tadić/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.