Košić podivljao na Fejsu: "Ovo je protuhrvatska vlast, tražim ostavku Božinovića"

Foto: FaH

SISAČKI biskup Vlado Košić žestoko je napao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, bliskog prijatelja premijera Plenkovića.

>> Desničar se žali zbog privođenja u Kninu, kaže da je ustaški pozdrav "odavanje počasti"


>> Biskup Košić drži lekcije o moralu, a ljubio je ruke ratnom zločincu


>> U Kninu urlali ustaški pozdrav, interventna se stvorila u minuti i potrpala ih u maricu


Biskupa poznatog po bliskosti s osuđenim ratnim zločincem Darijom Kordićem (kojem je svojevremeno ljubio ruke) i ekstremno desnim stavovima zasmetalo je privođenje HOS-ovaca koji su u Kninu za Dan pobjede u jednom kafiću skandirali ustaški pozdrav "Za dom spremni".

"Moram vam reći, dragi prijatelji, da me rastužuje to što čitam što govore oni koji su jučer bili u Kninu. Recimo kako je Damir Markuš, hrvatski branitelj hosovac, opisao svoje razočaranje. Je li moguće da hrvatska policija hapsi hrvatske branitelje? Kakva je sad opet ova protuhrvatska vlast koja se usuđuje to činiti u Kninu na proslavi Dana pobjede? Pozivam ministra Božinovića da podnese ostavku!!!", napisao je Košić na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, u Kninu je za Dan pobjede interventna policija ekspresno privela sedmoricu muškaraca na čelu s Markom Skejom, notornim splitskom ekstremistom i bivšim ratnim zapovjednikom IX. bojne HOS-a Rafael vitez Boban.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.