Kolindina tvrtka lani uprihodila nešto više od 28 tisuća eura

Foto: Facebook

BIVŠA predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošle je godine u studenom osnovala tvrtku KGK Advising & Professional Services d.o.o.

Prema financijskom izvještaju koji je objavljen ovih dana, prošle je godine imala dobit od 27.490 eura, a prihod tvrtke je iznosio 28.430 eura.

Kolinda Grabar Kitarović tvrtku je osnovala krajem prošle godine sa sjedištem na svojoj kućnoj adresi. Uz temeljni kapital tvrtke koji iznosi 2654 eura, Kolinda je, uz to što je direktorica, i jedina zaposlenica tvrtke. Uvidom u registar vidljivo je da će se tvrtka pretežno baviti savjetovanjima.

Kako su nam kazali njoj bliski izvori, u sudski registar upisala je više djelatnosti jer se u njega ne može napisati opis djelatnosti samostalno, već se stavke prepisuju iz sudskog registra.

Bivša predsjednica neće raditi u svojoj zemlji

Dodaju da ona već sudjeluje na brojnim konferencijama diljem svijeta, okruglim stolovima i predavanjima, što je i navedeno kao jedna od djelatnosti njezine nove tvrtke, a iz njenih predavanja i nastupa jasno je da su njeni interesi geopolitika i sigurnosne studije.

Iako je tvrtka registrirana u Hrvatskoj, naši izvori kažu da bivša predsjednica neće raditi u svojoj zemlji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.