Kod Zagreba se Škodom pokušao zabiti u ljude. Policija objavila detalje, 4 uhićena

Screenshot: Google Steet View

POLICIJA je objavila dodatne informacije o incidentu koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju, kada se 25-godišnji vozač svojom Škodom Octavijom namjerno pokušao zabiti u više osoba u okolici Zagreba. Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, javlja Policijska uprava zagrebačka

Osumnjičena četvorka se tereti da je u nedjelju oko 3:25 na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj zajedno s više za sada nepoznatih osoba fizički napala 25-godišnjaka. Oni su se prvo verbalno sukobili s 25-godišnjakom, koji je potom otrčao do svog automobila te se potom dovezao i naglo zakočio ispred skupine ljudi. 

Policija pretpostavlja kako je nakon toga nastavio vožnju kružeći automobilom po parkiralištu, unatoč tome što su ga prisutne osobe pokušavale zaustaviti trčeći za njegovim vozilom. Kada se konačno zaustavio, jedan od osumnjičenih maloljetnika je otvorio suvozačeva vrata automobila te je vozača udario u glavu, nakon čega ga je drugi maloljetnik izvukao iz automobila. 

Nakon toga su ga osumnjičeni mladići počeli udarati šakama i nogama po glavi i tijelu, pri čemu je on teško ozlijeđen. Liječnička pomoć ozlijeđenom vozaču je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje se nalazi na liječenju. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.