Kerum zna da zna: Ja sam vizionar i strateg, ne bavim se skupljanjem lopti

"JA SAM vizionar i strateg, ne bavim se skupljanjem lopti", ponovo se danas na sjednici Gradskog vijeća samoreklamirao Kerum. To je zapravo bio odgovor vijećnici HDZ-a Sanji Bilač na pitanje je li predsjednici Kazališnog vijeća obećan stan za podršku oko izbora Duška Mucala za intendanta HNK.

Što je Kerum napravio?

Uzrujao se gradonačelnik što ga vijećnica pita. "Ja ni ne znam tko je predsjednica Kazališnog vijeća. Ne bavim se raspodjelom stanova. To vi pogledajte, kome ste sve vi podijelili stanove...", odučio se Kerum na svoju uobičajenu taktiku izbjegavanja odgovora na konkretna pitanja. Digli su mu HDZ-ovci živce pa je najavio da će se podrobno ispitati gdje su sve gradski novci za njihova mandata otišli...

Nisu samo oni smetali. Bunio se i nezavisni Nikola Grabić da se predugo priča o vrtićima... "Što ćeš ti pričat'. Pa ti nisi u životu plaću podijelio. A ja tri tisuće radnika...", ponavljao je svoju mantru Kerum, koji će na današnjoj sjednici izvijestiti i što je radio u prvih šest mjeseci ove godine.

Kad je zadnji put predstavljao svoj polugodišnji rad, rekao je da se malo napravilo. A tad je još imao i vrtiće u džepu. Što će biti sad? Kakvo će sada opravdanje ponuditi? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.