Kena pronašli živog i zdravog: Zbog zavjeta pješačio od Dubrovnika do Zadra

NESTALI 39-godišnji Australac hrvatskog podrijetla, Krunoslav Ken Medanić, živ i zdrav je pronađen na zadarskom području. Policija je tek kratko izvijestila kako je potraga za njim prekinuta jer je pronađen u Zadru. S njim su nakon pronalaska obavili informativni razgovor.

Medanić je pronađen danas oko 11 sati, a neslužbeno doznajemo kako je iz Dubrovnika put Zadra, prema vlastitoj želji, krenuo - pješice! U Zadar, gdje planira još neko vrijeme ostati, Medanić se zaputio dobrovoljno kako bi ispunio zavjet. Njegov brat je policiji prijavio nestanak jer se zabrinuo.

Podsjetimo, jučer je objavljeno kako policija traga za 39-godišnjim Krunoslavom Kenom Medanićem koji je prije sedam godina doselio iz Sydneya u Cavtat gdje je zajedno sa bratom Stanislavom Stanleyjem Medanićem kupio renesansnu "Villu Kvaternik" iz 16. stoljeća koju su pretvorili u luksuzni hotel.

Medanićev brat njegov je nestanak policiji prijavio u nedjelju, pet dana nakon što ga je posljednji put vidio. Krunoslav je posljednji put prije pronalaska viđen u utorak, 4. kolovoza oko 18.10 sati, na Jadranskoj magistrali, kod mjesta Mlini u Župi Dubrovačkoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.