Karlovačka Mladež HDZ-a ponovno u akciji: Ugostitelju čestitali 68. rođendan NDH

MLADEŽ HDZ-a u Karlovcu prije pet mjeseci se "proslavila" razbijanjem i tučnjavom u Rivera pubu, a nastavak njihovog radikalnog djelovanja dogodio se danas kada je "mladi lav" stranke Ivan Turković porukom na mobitelu vlasniku čestitao 68. "rođendan" osnivanja NDH.

"Na današnji dan, Desetoga Travnja prije 68 godina, u Zagrebu glavnom gradu svih Hrvata uz Božju pomoć i vjekovnu težnju Hrvatskoga naroda proglašena je Nezavisna Država Hrvatska! Prigodom ovog povijesnog jubileja, upućujem čestitke Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta", glasila je vrlo nepismeno napisana poruka koju je dobio vlasnik Rivera puba Željko Godač.

Turkovića izbacili iz HDZ-a

Vlasnik Rivera puba nazvao je broj s kojeg je stigla poruka te saznao kako je "čestitar" sin direktora karlovačkog Zelenila Stjepana Turkovića. Otac Ivana Turkovića obećao je Godaču da će provjeriti zašto je sin to napravio te će mu se javiti, piše Radio Mrežnica.

Željko Godač tvrdi kako cijeli slučaj ne bi prijavio novinarima da mu se javio netko iz HDZ-a, rekao da je poruka slučajno poslana i ispričao se zbog toga. Otac "sina čestitara" Stjepan Turković kaže kako se ispričao Godaču zbog te poruke te je i dodao kako u njegovoj obitelji nikada nije bilo ustaštva kojemu nema mjesta niti u njegovoj stranci. Gradski HDZ je Ivana Turkovića ubrzo izbacio iz stranke, a cijeli slučaj je prijavljen i karlovačkoj policiji. No, pitanje je koliko će vremena proći do trećeg nastavka o "nepodopštinama" Mladeži karlovačkog HDZ-a.

I.Kri.
Foto: Danijel Tuškan/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.