Kakvo otvaranje sezone: Policija sinoć dvaput praznila Moon, prvi put zbog bombe, a onda zbog buke

Foto: Facebook

OTVARANJE sezone nije najbolje prošlo za popularni splitski klub Moon bar na Gripama. Policija je sinoć dvaput praznila lokal. Prvi put malo nakon ponoći zbog lažne dojave o bombi, a potom i malo prije dva i pol zbog buke. Voditelju Josipu Graniću policija je utvrdila prekršaj te će dignuti optužni prijedlog zbog prekršaja članka 28. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Njegov otac Dražen ne krije razočarenje.

Policija zaključila večer u Moonu

"Tužno i žalosno. Netko se iživljava. Malo poslije ponoći u Moon je došlo 20 policajca, temeljna, interventna, oni u civilu. Čekali su se pirotehničari, sve je potrajalo. Klub je ispražnjen, bilo je oko 200 gostiju. Posao je policija završila iza 1 sat, a onda se unutra vratila polovica gostiju. U 2 i pol došao je policajac u civilu. Rekao je da su dobili prijavu da je buka. Ja imam sve potrebne ateste i dozvolu za rad do tri sata ujutro. Prvo je kazao da se glazba stiša, a onda se vratio i rekao mi sinu da se klub mora isprazniti inače će ga privesti. DJ-u je policajac pokazao značku i rekao mu da ugasi glazbu", priča nam vlasnik Moona. 

Pitali smo ga sumnja li možda da mu netko želi napakostiti. Ako se mladi ne mogu zabavljati u Moonu, potražit će neko drugo mjesto.

"Ne mogu u nikoga uprijeti prstom, no jasno je da se Moon želi prikazati u lošem svjetlu", kaže Granić.

PU: Tražimo tko je dojavio o bombi

Policiji ništa nije sporno. Kažu kako su dojavu o bombi dobili 20 minuta poslije ponoći i da su pregled izvršili najbrže što su mogli. Poziv o bombi su oni zaprimili, kao i nešto kasniji poziv da iz Moona nesnosno buči. U potrazi su za onim tko je lažno dojavio o bombi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.