Još se traga za 16-godišnjim Lukom Rimcem, Vinkovci oblijepljeni plakatima s njegovom slikom

UNATOČ do sada poduzetim opsežnim mjerama i radnjama s ciljem pronalaska nestalog 16-godišnjeg Luke Rimca iz Slakovaca, mladić do sada nije pronađen, izvijestila je policija.

Luka je posljednji put viđen u nedjelju oko 2 sata u Vinkovcima, u disko klubu Vanila, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Mladić je visok 185 centimetara, srednje je tjelesne građe, smeđe gušće, kraće kose i kestenastih očiju. Kada je posljednji put viđen, bio je odjeven u plavo-sive traperice, sivu majicu s kapuljačom, a od obuče je imao plave tenisice, tzv. "starke". Mladić je kod sebe imao osobnu iskaznicu.

Policija nastavlja potragu za nestalim mladićem te ponovno moli sve građane da u slučaju korisnih saznanja koja bi doprinijela pronalasku nestale osobe, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192.

Prijatelji nestalog Luke danas su se okupili u Gradskom parku u središtu Vinkovaca. Grad su oblijepili plakatima svog nestalog prijatelja. Na plakatima se uz njegovu fotografiju nalaze i kontakt brojevi na koje se mogu javiti svi koji imaju korisne informacije.

Policija je jučer uz pomoć ronilaca oko 18 sati završila pretragu rijeke Bosut u centru Vinkovaca i nije naišla ni na kakav trag koji bi ih doveo do 16-godišnjeg Luke Rimca. "Nije pronađeno ništa što bismo mogli povezati s nestankom Luke Rimca. Potraga se nastavlja, zbog smanjene vidljivosti tijekom noći bit će nešto teže", rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

Policija je obavila razgovor s prijateljima koji su u subotu navečer bili s nestalim. Navode da im se požalio na mučninu i potom, oko dva sata ujutro, napustio klub. Policija ga je pokušala locirati i preko signala mobitela, no nije uspjela, pa sumnja da je mobitel možda negdje u vodi. I dalje se pozivaju svi koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju o nestalom mladiću da se jave policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.