Jedna od najbrže rastućih tech agencija u Hrvatskoj širi svoje timove

Foto: PR

AGENCY04 traži veliki broj novih kolegica i kolega da podrži svoj rast u izgradnji digitalnih proizvoda za velike i zanimljive strane klijente. U nastavku teksta otkrijte što vam se sve nudi u AGENCY04, kako se tamo stvaraju sjajni softverski proizvodi te koje su otvorene pozicije.

AGENCY04 je jedna od najbrže rastućih tvrtki u hrvatskoj tech zajednici

Hrvatski AGENCY04 je jedna od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji (Europa, Afrika, Bliski istok), prema istraživanju svjetske konzultantske kuće Deloitte. Godinu ranije, AGENCY04 bio je jedna od 50 najbrže rastućih tech tvrtki u srednjoj Europi, također prema istraživanju Deloittea. Rast se nastavlja pa proširuju svoj sjajni tim u developmentu i dizajnu.

Želiš raditi u AGENCY04? Prijavi se za posao OVDJE.

Kako rade cure i dečki iz AGENCY04?

Kažu da su prije svega bazirani na solidnim tehničkim praksama, a cijeli management čine bivši ili sadašnji developeri. Digitalne proizvode koji mijenjaju svijet ipak pokreće tehnologija. Danas su to mikro-servisne i cloud native arhitekture uz UX driven dizajn korisničkog sučelja. Sutra nešto novo. Kažu da su njihov fokus high-tech proizvodi, a ne brza rješenja. Zato im vjeruju zvučni klijenti, među kojima su vodeći startupi u tech svijetu ili velike enterprise kompanije s milijardama eura prometa. 

U razmišljanja tvrtke ugrađene su Agilne prakse prema klijentima i unutar tima, a AGENCY04 je čak i izdao jedinu hrvatske knjigu o Agilnom razvoju softvera. Autor je jedan od pionira Agile developmenta u Hrvatskoj i danas Chief Customer Officer u agenciji - Roko Roić. Na svom su primjeru skalirali Agilne prakse i ideje od 0 do 100 zaposlenih, ali radili su to i za svoje klijente i partnere.

Njihova rješenja najčešće su za kupce iz SAD-a, Švicarske, Nizozemske, Njemačke i Austrije. Uvijek je riječ o većim projektima koji traju od 3 mjeseca do nekoliko godina, a na proizvodima rade timovi s 3 do 15 članova s velikom tehničkom slobodom i odgovornošću.

Želiš raditi u AGENCY04? Prijavi se za posao OVDJE.

Najveća developerska ljetna škola u Hrvatskoj?

AGENCY04 postoji nešto više od 5 godina, a već 3 godine organiziraju besplatnu ljetnu školu za studente. Rano u postojanju su odlučili ulagati u zajednicu i poslovati društveno odgovorno. Kažu da je to jedini logičan pristup u razvoju tech zajednice u Hrvatskoj, jer visoke škole ne dovršavaju proces dovoljno brzo, a znanje u digitalnom svijetu se jako brzo mijenja.

Za ovogodišnju se generaciju prijavilo im se više od 1000 studentica i studenata. Smiju se na naš komentar da su po broju studenata na prijemnom pretekli skoro sve zagrebačke tehničke studije. Kurikulum je digitalan, a nastava hibridna pa su preduhitrili COVID-19 lockdown i nije bilo zastoja u radu. Još jedna generacija je završila, a dio njih već radi u AGENCY04.

Remote rad i “Balanced Office Hours

Rast timova prati i useljenje u novo dizajnirani ured u vlastitoj zgradi u centru grada. Ured im je porastao s 660m2 na 1200m2. Kažu da ne vole open space i da projektne sobe povećavaju efikasnost komunikacije pa su tako s arhitektima i dizajnirali svoj dom.

Ipak, nisu u uredu svaki radni dan i pokušavaju omogućiti bolji balans uredskog i kućnog vremena. Organizirali su svoj radni tjedan simetrično. U srijedu su svi u uredu i tada imaju interne događaje, a dodatno utorkom i četvrtkom dolaze oni koji žive u Zagrebu i imaju kratko putovanje do posla. Ponedjeljkom i petkom u ured dolaze samo oni koji to žele, jer im je tako draže raditi. Ostali rade od kuće ili s putovanja u produženim vikendima.

Kolegice i kolege koji nisu iz Zagreba rade potpuno u remote modelu.

Želiš raditi u AGENCY04? Prijavi se za posao OVDJE.

Otvorene pozicije za zapošljavanje

Želiš raditi u tvrtki kao što je AGENCY04? Trenutno imaju otvoren velik broj pozicija za development i HR ekipu, a ako ne nađeš neku koja ti odgovara, slobodno ispuni General application.

Otvorene pozicije možeš pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.