Jadranka Kosor: Jadno je što SDP u doba krize komentira moje broševe

PREMIJERKA Jadranka Kosor danas je komentirala kritike koje su posljednjih dana stigle iz SDP-a na račun policije i Državnog odvjetništva te je to usporedila sa bajkom o Crvenkapici i vuku, u kojoj je vuk HDZ.

Za razliku on njezine "vučje stranke", najveća oporbena stranka je "umiljata Crvenkapica" koju nitko ne smije ni pitati je li u košaru stavila nešto što nije smjela. Novinari su primijetili i kako Jadranka Kosor danas nema broš, a zanimljivo je da su baš SDP-ovci proteklih dana komentirali taj njezin fetiš. "Nije zbog kritika SDP-a. Ako krenu u daljnju analizu, ima još puno elemenata na meni, kao i na svakoj drugoj ženi, koji se mogu analizirati", kazala je premijerka te dodala kako tu kritiku njezinih broševa vidi kao dokaz da SDP-ovcima nije preostalo ništa drugo za komentiranje pa komentiraju njezin nakit.

"Rekla bih da je to jadno u ovom trenutku velike krize i velikih problema. To samo pokazuje da su se dogovorili da isključivo i samo udaraju po meni svim sredstvima, pa ako treba i broševima", kazala je Kosor te dodala kako će se nastaviti oblačiti onako kako to toga jutra zamisli. Premijerka je najavila i nove, po njezinim riječima, nužne i nepopularne mjere. Odbacila je nagađanja da je na jučerašnjem susretu sa poslodavcima bilo povišenih tonova te dodala kako su se u odličnoj atmosferi dogovorili da će analizirati dosad napravljeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.