Iznuđivali vlasnika kluba (26) u Sisku i napali ga. Među njima navodno i ugostitelji

Ilustracija: Nikola Cutuk/PIXSELL

Sedmorica muškaraca koje se sumnjiči za iznudu u pokušaju i pomaganje u počinjenju tog kaznenog djela nad vlasnikom ugostiteljskog objekta (26) u Sisku uz kaznenu su prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su muškarci, u dobi od 26 do 55 godina, od prošlog ljeta do sredine srpnja ove godine uz ozbiljne prijetnje pokušavali iznuđivati vlasnika ugostiteljskog objekta.

Fizički napali vlasnika lokala i lakše ga ozlijedili

Utvrdila je i da su u subotu navečer, 15. srpnja, po prethodnom dogovoru, a sve kako bi ga zastrašili i prijetili mu, došli do ugostiteljskog objekta te fizički napali 26-godišnjaka i lakše ga ozlijedili.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu, sedmorica muškaraca predana su pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke, priopćila je PU sisačko-moslavačka.

Među sedmoricom muškaraca i dva sisačka ugostitelja?

Portal Sisak.info doznaje da su među sedmoricom muškaraca i dvojica vlasnika ugostiteljskih objekata u Sisku. Isti portal piše da se klub 26-godišnjaka nalazi u Ulici Stjepana i Antuna Radića.

Navode da je klub u posljednje vrijeme postao popularan među dijelom mladih u Sisku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.