Audi u kojem uhvaćen Kerumov nećak s travom registriran na splitskog suca

Foto: Zagrebačka policija

AUDI A6 3.0 TDI QUATTRO S-LINE, s kojim je prije četiri dana uhićen Josip Kerum, mladi nećak Željka Keruma, registriran je na poznatog splitskog suca koji je u svojoj bogatoj karijeri bio i zamjenik predsjednika Županijskog suda i predsjednik sudskog odjela USKOK-a.

Automobil je inače vozio njegov sin, koji je donedavno radio kao vježbenik u jednom poznatom splitskom odvjetničkom uredu, a trenutno priprema polaganje pravosudnog ispita nakon čega će se upisati kao odvjetnik.

Audi su prodali prije nekoliko mjeseci mladiću u Zagrebu. Vozilo je bilo pod kreditom, koji je isplaćen, no nisu provedeni ostali tehnički detalji, odnosno, upis novog vlasnika u prometnu dozvolu.

Šok u Splitu

Malo je reći da su se sudac i njegov sin šokirali kada su na fotografijama plavog Audija punog marihuane, prepoznali svoj bivši automobil.

"Gledao sam fotografije i prepoznao svoj bivši automobil. Nevjerojatno. Baš smo se iznenadili. Čuo sam se s novim vlasnikom. Kaže da ga je prijatelj zamolio da mu posudi automobil. Nije naveo razlog. I njemu je stvorio probleme", kazao nam je sin suca, bivši korisnik Audija.

Objasnio nam je da nije promijenjen vlasnik u prometnoj dozvoli jer je banka tek nedavno skinula svoju zabilježbu, a auto je trebalo registrirati i odvesti na tehnički pregled.

"Postoji ugovor o kupoprodaji i punomoć za korištenje vozila", kazao nam je splitski sudac, inače, veliki zaljubljenik u auto moto sport. Svojedobno je vozio čak i utrke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.