Iz MOST-a tvrde da su oni uz navijače jedini zaslužni što Mamić danas nije nacionalni heroj

Foto:FaH

"NEKI su toliko licemjerni da pokušavaju sebi priskrbiti zasluge za procese koji se događaju i za podignute optužnice. Samo je jedna istina. Da nije bilo navijačke ustrajnosti i Mostove bitke za samostalnost poreznog uskoka koji vrhunski odrađuje svoj posao, Maminjo bi i danas bio nacionalni heroj, a nada da ćemo jednog dana imati nogometni savez koji skrbi o nogometu, a ne o privatnim interesima pojedinaca bila bi umrla", napisao je saborski zastupnik MOST-a Maro Kristić na svom službenom Facebook profilu.

> Švicarci zaslužni za širenje istrage protiv Mamića, samo na Ćorluki izvukao 12 milijuna kuna?

Naime, Kristić tvrdi da recentna događanja u slučaju braće Mamić i suradnika iz HNS-a koje je ruka pravde polako sustigla pokazuje svu pretvornost i lažni moral brojnih osoba iz javnog života.  

"Svi oni koji su im do jučer hrabro poslušnički držali leđa i pozivali se na prijateljstvo polako nestaju bez traga. Izdaju ih kao što su slični njima izdali Sanadera i Karamarka, više ih ne poznaju. Dizali su ih u nebesa, a sada kažu da svatko treba odgovarati za svoje postupke", tvrdi Kristić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.