Inicijativa mladih objavila prijetnje koje su dobili zbog Praljka: "Dobij rak maternice"

Foto:Hina/Facebook

INICIJATIVA mladih za ljudska prava danas je na svojem Facebook profilu objavila poruke i prijetnje koje im pristižu u Inbox i koje dežurni komentatori ostavljaju ispod njihovih objava. Podsjetimo, danas smo i mi objavili članak s prijetnjama koje su upućene novinarima Indexa zbog izvještavanja u slučaju Prlić i drugi.

>>"SVE VAS TREBA POKLAT" Novinari Indexa dobivaju prijetnje smrću zbog Praljka i Krstičevića

Iz Inicijative su na svojem Facebook profilu poručili kako prijetnje koje su im pristigle objavljuju u znak solidarnosti s nama. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Hrabri komentatori"

"Index.hr​ među rijetkim je medijima čiji novinari ovih dana hrabro i objektivno izvještavaju o presudi u predmetu Prlić i drugi.

Zauzvrat su dobili nebrojene prijetnje i uvrede.

U znak solidarnosti, objavljujemo naše "hrabre" komentatore koji ovih dana brane osuđene ratne zločince, a napadaju i prijete onima koji slobodno govore i ne dopuštaju da im ratni zločinci budu heroji.

#NisuNašiHeroji #solidarnost #novinarstvo
#YIHR #politikahr #HRagresija", poručili su iz inicijative. Objavili su dva skrinšota na kojima su prikazane prijetnje koje su im stigle.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz YIHR, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: YIHR.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.