HRT kaznio radnike zato što smo gledali sapunicu, a ne Kosoričino izbacivanje Sanadera

VRŠITELJ dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a Josip Popovac kaznio je dvojicu tehničara sa opomenom pred otkaz te 30 posto manjom plaćom ovaj mjesec, zato što je javna televizija u trenucima kada je premijerka Kosor objavljivala da je Ivo Sanader izbačen iz HDZ, na svome programu imala sapunicu.

Kaznu je zaradio i urednik Vijesti na Drugom u čijoj emisiji je objavljena kriva fotografija generala HV-a i ratnog zapovjednika Dubrovnika Nojka Marinovića te je zbog toga zaradio opomenu pred otkaz i 20 posto manju plaću ovog mjeseca. No, niti to nisu svi gafovi koji su se dogodili HRT-u posljednjih dana.

Popovac rukovoditeljima naglasio da rade svoj posao

Zbog današnjeg nedostatka tona u Vijestima u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, odgovorni djelatnik je dobio opomenu pred otkaz i 30 posto manju plaću. Već je ranije zbog izbornog fijaska sa izlaznim anketama, koje HRT nije imao pa ih je "posudio" od konkurencije, sa mjesta zamjenika glavne urednice Informativnog programa izletio Dražen Majić.

Popovac je danas, zbog stanja na javnoj televiziji, sazvao sastanak svih rukovoditelja HRT-a kojima je naglasio kako su dužni osigurati normalno ispunjavanje programskih zadaća. Zanimljivo je kako im vršitelj dužnosti mora reći da moraju obavljati svoj posao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.