Hodža iz BiH posjetio obitelj pijanog divljaka koji mu je pregazio djecu

Foto: Klix.ba, Dnevni avaz

HARIS ef. Amidžić, glavni imam iz Novog Travnika, posjetio je prošlog tjedna obitelj Nermina  Rustempašića, koji je početkom prosinca pregazio tridesetogodišnju Azru Hajrić i njenu kćerku Almu, a još troje djece, od kojih je dvoje Amidžićevo, teško ozlijedio.

Rustempašić je Azru i četvero djece udario vozilom dok su bili na trotoaru. U tom trenutku je imao više od tri promila alkohola u krvi. Trenutno se nalazi u pritvoru u Busovači. Azra Hajrić bila je Rustempašićeva susjeda u novotravničkom mjestu Kasapovići. U tom naselju žive i njegova supruga i maloljetni sin.

Sinovi Admižića Davud i Jusuf još se oporavljaju od nesreće.

Supruga pijanog vozača dobila otkaz na poslu

Amidžić je za Dnevni avaz potvrdio da je posjetio Nerminovu obitelj. Na taj korak se odlučio zato što je čuo kako je Nerminova supruga nakon tragedije dobila otkaz na poslu.

"Kad sam čuo još i da njen sin Kenan, prvašić, također ima problema u školi, da mu djeca govore da mu je otac ubojica, da ga zadirkuju, otišao sam zajedno ih posjetiti. Nisam otišao dati podršku Nerminu niti da opravdamo ono što je uradio, to ne, nego da podržimo nju i dijete. Oni ništa nisu krivi", kaže.

"Nermin mora odgovarati za ono što je pijan napravio. Ali, njegova obitelj, supruga i sin, imaju podršku džemata. Oni nisu sami, to smo im željeli reći. Ponudili smo se i da razgovaramo s vlasnicima da je vrate na posao, ali nam je onda rekla da je gazda firme samo pokazao kakav je čovjek", kaže Amidžić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.