HDZ-ov nasilnik već je poznat po divljačkom ponašanju, pogledajte kako je vrijeđao živozidaše

Screenshot: YouTube

OSIM što je nasilnik, HDZ-ov Alojz Tomašević je i vulgarni primitivac. Podsjetimo, HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević pretukao je ženu i završio na policiji.

>> Pretučena žena HDZ-ovca rekla nam je sve: Muž je mlati godinama, a Plenković ignorira njena pisma

>> Objavljujemo mail u kojem je pretučena žena HDZ-ovca molila Plenkovića za pomoć

Mara Tomašević, supruga i žrtva, Indexu je ispričala mučne detalje ovog slučaja, a otkrila nam je i kako se sa svojim problemom prije pet mjeseci obratila Andreju Plenkoviću, no odgovor nije dobila.

Alojz Tomašević javnosti je zapravo poznat po svom divljačkom ponašanju. Krajem 2015. godine on se sukobio s jednim aktivistom Živog zida. Ova snimka postala je poznata u veljači 2016. godine, kad se on spominjao kao mogući ministar branitelja i nasljednik Mije Crnoje, ministra s najkraćim stažom u vladi.

Naravno, tadašnji njegov ispad nikako se ne može usporediti s ovim, ali je zanimljivo vidjeti o kakvoj se osobi radi.

U opisu snimke, podignute na kanal Živog zida Istre, stoji: "Ekipi iz HDZ-a nije svidjelo što su aktivisti prilikom dijeljenja letaka govorili: 'Dosta je lopova i 25 godina pljačke, glasajte za Živi zid, pa su došli provocirati bacajući naše letke na pod".

Na početku snimke čuje se kako župan Tomašević aktivistu dobacuje "Papane, Jugoslavenčino", "Ajde, papčino" te "Ajde, dripac i balavac, ajde".

"Jesam li ja vas došao provocirati, ili ste vi došli k nama bacajući naše letke?", uzvratio je aktivist.


Nakon što su ga aktivisti Živog zida upitali misli li s tom "kulturom" danas-sutra ući u sabor, Tomašević je odgovorio kratko.

"Vi mislite u sabor, državu voditi, na način jugoslavenski, ovako rade samo Jugoslaveni", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.