HDZ se oglasio o prosvjedu, objavili slike Marijane Puljak, Sladoljeva i Bujanca

Foto: Igor Soban/PIXSELL

HDZ se oglasio o jutrošnjem prosvjedu udruge Glas poduzetnika na kojem je, kako su kazali organizatori, bilo oko 5000 ljudi.

"Razumljivo je nestrpljenje poduzetnika i građana radi restriktivnih mjera, ali nedopustivo je pozivanje na neposluh i kršenje mjera koje su sve zemlje uvele, i to daleko strože nego u Hrvatskoj, radi zaštite života i zdravlja ljudi", napisao je HDZ.

"Slike zorno pokazuju - prosvjed nije prošao bez podrške oporbe, koja je prvo pozivala na lockdown i policijski sat, a sada se krca u vlak onih poduzetnika koji traže potpuno otvaranje", piše HDZ na svojoj Facebook stranici.

U nastavku statusa objavili su nekoliko slika s prosvjeda. Na slikama su, među ostalim, Marijana Puljak, Srećko Sladoljev i Velimir Bujanec. Također, na jednoj od slika je i Viktor Šimunić, vijećnik iz Oroslavja koji je nedavno objavio snimku na kojoj mu HDZ-ovac Tušek nudi posao i pomoć u kampanji.

Razumljivo je nestrpljenje poduzetnika i građana radi restriktivnih mjera, ali nedopustivo je pozivanje na neposluh &...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSrijeda, 3. veljače 2021.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.