HAK upozorava na mokre kolnike u Lici, Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju

Screenshot: HAK

MOKRI su i skliski kolnici mjestimice u Lici, Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju, a jak vjetar puše na dionici autoceste A6 između čvora Kikovica i mosta Bajer, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta moguće su povremene smetnje, vožnja u koloni i kraći zastoji.

Zbog odluke o ograničenju prometa za teretna vozila u Sloveniji, očekuju se duža čekanja za teretna vozila, osobito na graničnim prijelazima Bregana/Obrežje i Macelj/Gruškovje. Jutros teretna vozi na Macelju na izlasku čekaju 3 sata, a na Bregani također na izlazu jedan sat.

U prekidu katamaranske linije

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: trajektna linija Lopar - Valbiska; katamaranske linije: Mali Lošinj - Cres - Rijeka, Vis - Hvar - Split te brodske linije: Mali Lošinj - Unije - Susak i Preko - Zadar.

Zbog razvoja situacije vezane za epidemiju koronavirusa, planirana  putovanja na međunarodnoj liniji Bar - Bari od 27. listopada te na međunarodnoj liniji Dubrovnik Bari od 1. studenoga neće se održati, navodi HAK.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.