Gdje je Bernardić? Evo ga, na Instagramu lajka odvratnu snimku koja je zgrozila Split

Foto: Hina, Screenshot

MOŽDA ste se pitali gdje je i što radi šef oporbe koji to nije, SDP-ov predsjednik Davor Bernardić.

U saboru gdje se trenutno raspravlja o Plenkovićevu izvješću ga nema. Nije ga bilo ni najveći dio vremena jučer i prekjučer kada se raspravljalo prvo o Istanbulskoj konvenciji, a onda i o opozivu ministrice Dalić koji je pokrenula oporba.

Bernardić se u ta dva dana tek dvaput kratko javio za riječ, dok su ime kluba SDP-a govorili drugi SD-ovci. Posebno je to čudno uzmemo li u obzir da je, ponovimo, oporba, čiji bi Bernardić trebao biti šef, ali mu nikako ne ide, bila ta koja je pokrenula smjenu Dalićke.

No Bernardić očito ima drugu zanimaciju.

Aktivan je, naime, na Instagramu gdje je lajkao objavu satirične stranice Di su pare. No nije lajkao bilo kakvu objavu, nego odvratnu snimku koja je navodno nastala u jednom splitskom klubu.

Na njoj se vidi djevojka kako mokri u čašu, pa je onda istom tom čašom polijevaju dok se ona tetura u klubu.

Što se to tako svidjelo Bernardiću u toj snimci možda nikad nećemo saznati, no Di su pare primijetili su njegov lajk, dokumentirali ga i objavili u zasebnoj objavi.

Jedan od korisnika Instagrama pokušao je dokučiti razlog za Bernardićev bizaran lajk pa je ustvrdio da mu je valjda dosadno u saboru pa lajka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.