FOTO Usred bijela dana u Beogradu raznesen član klana Luke Bojovića, vrištao je dok nije umro

OKO 13 sati u Beogradu likvidiran je 45-godišnji Siniša Milić, član klana srpskog mafijaša Luke Bojovića, točnije član kriminalne skupine Filipa Koraća koji je Bojovićev suradnik.

Kako javlja Telegraf, u njegov je džip vjerojatno postavljena bomba koja je ciljala baš vozačevu stranu auta jer je taj dio raznesen.

Kako su im ispričali svjedoci, vozač je nakon eksplozije vrištao zarobljen u autu dok nije preminuo pred njihovim očima.

Milić je 2015. godine uhićen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića. Rođen je  1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali već više od 20 godina živi na relaciji Beograd - Podgorica - Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije. Prema pisanju Telegrafa, od 2010. godine službeno je zaposlen u podgoričkoj agenciji za osobno osiguranje "Conccot", dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od najistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kojem je radno mjesto u privatnoj agenciji samo paravan za mutne radnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.