FOTO Policajci u Zagrebu bahato parkirali, pješaci nisu mogli hodati po pločniku

 Foto: Čitatelj Indexa

POLICIJSKA vozila, na čijim vratima se koči natpis "Sigurnost i povjerenje" bi trebala raditi upravo na tome. Omogućavati ljudima sigurnost i pružati povjerenje. No, kao što smo već više puta vidjeli, poneki policijski službenici zlorabe svoje ovlasti i bahatim ponašanjem se rugaju poreznim obveznicima koji ih plaćaju.


Jutros, na tramvajskom okretištu u Dubravi, čitatelj Indexa snimio je policijsko vozilo na pločniku. Iako redovito naplaćuju kazne civilnim osobnim automobilima, pa i za manje prijestupe, izgleda da nekim policajcima nije problem prekršiti zakon.

Osim što je automobil parkiran nepropisno na pločniku, uz to se još, ravno iza njega nalazi pješački prijelaz.  Kako se vidi na fotografijama, pješacima je bilo praktički nemoguće normalno prolaziti tim putem preko pločnika.

Iz Policije nam je stigla izjava kako je u tijeku bilo policijsko postupanje provjere identiteta, a u cilju efikasnog i brzog postupanja, policijski službenici su se privremeno zaustavili kako bi obavili službenu radnju pazeći pritom da nikog ne ugrožavaju i ne ometaju promet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.