FOTO Otkriveno tko je drugi političar s kojim se Kolinda sastala u Americi

Foto: Twitter

POLAKO u javnost dopire sve više informacija o tajanstvenom posjetu Americi Kolinde Grabar Kitarović. Nakon što je prije nekoliko dana potvrđeno da se u Washingtonu sastala s Marcom Rubiom, senatorom s Floride koji je od Donalda Trumpa izgubio u unutarstranačkoj kampanji za nominaciju Republikanske stranke na predsjedničkim izborima, danas je otkriven i drugi političar s kojim je Kolinda sastančila.

> Kolinda se u SAD-u susrela s američkom verzijom Nedrka Ilčića

Damon M. Wilson, potpredsjednik Atlantskog vijeća, tako se putem Twittera, uz fotografiju s Grabar-Kitarović, zahvalio Kolindi što je posjetila Atlantsko vijeće.

Između ostalog, naveo je kako su raspravljali i o novoj američkoj strategiji za jugoistočnu Europu i područje zapadnog Balkana.

Podsjetimo, veliku prašinu u hrvatskim medijima proteklih dana podigla je posjeta Kolinde Grabar-Kitarović SAD-u. Nakon što su na Pantovčaku danima izbjegavali medijske upite o tome što Grabar-Kitarović točno radi u Americi, Kolinda se oglasila u intervjuu na Dnevniku HRT-a.

Za vrijeme intervjua "ispalila" je niz bisera, među kojima su i to kako "neki ljudi s kojima se sastala ne želi da se zna za to" te o kako "Hrvatska treba aktivno sudjelovati u kreiranju američke vanjske politike".

> PRED OGRADOM KAO TURISTICA Kolinda se žešće osramotila u Dnevniku

> ČITATELJI BIRAJU Koja je najgluplja Kolindina izjava iz SAD-a?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.