FOTO Bandić o novoj Horvatinčićevoj terasi na Cvjetnom: "Stavio je daske da ne mrzaju nogice"

Foto: Index

NAKON što mu je prvi pokušaj postavljanja terase na zagrebačkom Cvjetnom trgu propao, čini se kako će Tomislav Horvatinčić iz druge ipak uspjeti u svojoj namjeri.

Prekjučer je tako postavljena nova terasa s podnicama.

> Na Cvjetnom trgu niče nova terasa, a iz Hoto grupe tvrde da imaju sve dozvole

No, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da je ta terasa privremena.

Ipak, HRT piše kako je navodno za nju izdana dozvola do 2021. godine.

"Čovjek stavio podne daske da ljudi mogu staviti stolove i piti kavu pod strehom. Odnosno, kao i druge terase, stavio je daske da ne mrzaju, da ne mrzaju nogice. Pa znate koliko ćete vi biti sretni? Sad ćete svi ići u ovaj kafić koji je stavio podnice, nećete ići tamo gdje je beton.

Čovjek stavio podnu dasku da ne mrznu nogice i sad je od toga problem nastao", prokomentirao je Bandić cijeli slučaj.

Horvatinčić tvrdi da je sve dogovoreno s Gradom

Isto tvrdi i Horvatinčić.

"Kao i ostali ugostitelji na Cvjetnom trgu, po provedenom postupku pred nadležnim tijelima Grada Zagreba dobili smo rješenje o zauzimanju dijela javne površine te sklopili s Gradom Zagrebom ugovor o zakupu", istaknuo je te dodao da se radovi na postavljanju terase provode prema određenim parametrima i suglasnostima Grada Zagreba.

Podsjetimo, sa zagrebačkoga Cvjetnog trga početkom listopada uklonjena je zimska terasa Hoto Cvjetnog u vlasništvu tvrtke Horvatinčića, protiv čijeg su postavljanja Zagrepčani prosvjedovali nekoliko dana. Nakon izvršenog javnog pritiska, Bandić je zatražio da se terasu ukloni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.