Dvojica tinejdžera koji su nestali u Kanadi sada su osumnjičeni za ubojstvo para

Screenshot: Millennials United/Facebook: Chynna Deese

DVOJICA kanadskih tinejdžera, koji su proglašeni nestalima prošloga tjedna, sada su postali glavni osumnjičenici za ubojstva mlade Amerikanke, njezinog dečka iz Australije i nepoznate muške osobe, javlja CNN.

Kam McLeod (19) i Bryer Schmegelsky (18) smatraju se opasnima, a vlasti su poručile građanima da izbjegavaju, radi vlastite sigurnosti, s njima stupati u kontakt.

Sumnja se da su ubili 24-godišnju Chynnu Noelle Deese i 23-godišnjeg Lucasa Robertsona Fowlera. Policija je 15. srpnja pronašla njihova tijela pored autoceste Alaska, nekih 20 kilometara južnije od popularne turističke destinacije Hot Springs Liard.

Upoznali se u Hrvatskoj

Podsjetimo se, sredinom srpnja američka državljanka Chynna Deese (24) i australski državljanin Lucas Fowler (23) pronađeni su mrtvi u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, gdje su boravili na dvotjednom turističkom putovanju kroz tu zemlju.

Policija vjeruje da se ubojstvo dogodilo 14. srpnja između 16 sati popodne i sljedećeg jutra u 7 sati. Njihov plavi kombi pronađen je pokraj tijela, a svjedoci su izjavili za medije da su ranije vidjeli par na cesti i da im se kombi pokvario. Policiji su trebala tri dana da identificira mrtva tijela.

Mladi par se upoznao u jednom hostelu u Hrvatskoj 2017. godine i od tada su putovali zajedno po svijetu.

Tijelo nepoznatog muškarca

McLeod i Bryer smatraju se nestalim od prošlog petka. Bili su na putu za Yukon gdje rade i od tada se nisu javili obitelji. Njihov izgorjeli kombi pronađen je na cesti pored jezera Dease, koje se nalazi nekih 500 kilometara od mjesta gdje su pronađeni Fowler i Deese.

Pokraj kombija pronađeno je i izgorjelo mrtvo tijelo, koje još nije identificirano, no policija vjeruje da je riječ o muškarcu u 50-im ili 60-im godinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.