Dva smrtna slučaja u Zagrebu i Sesvetama i jedan pronađen leš kod Velike Gorice

U NEŠTO manje od četiri sata, jučer su zabilježena dva smrtna slučaja, u Zagrebu i Sesvetama i jedan pronalazak nepoznatog muškog leša na desnoj obali rijeke Save kod Velike Gorice.

U mjestu Stružec Posavski pored Velike Gorice, oko 11.20 sati, pronađen je leš nepoznatog muškarca u nanosu drveća i granja na desnoj obali rijeke Save. Policija je očevidom utvrdila kako na tijelu nema tragova nasilja, no nad istim je zatražena obdukcija, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti i identitet nepoznatog leša.

U popodnevnim satima, točnije oko 15.32 sati u putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Savski Marof-Dugo Selo, umro je 47-godišnji muškarac. Policija navodi kako mu je prvo pozlilo te da je nakon tog ubrzo i umro u vlaku, na području Pešćenice.

Na području Sesveta, samo 13 minuta kasnije, odnosno u 15.45 sati, u caffe baru u ulici Ante Starčevića, odjednom je pozlilo 48-godišnjem gostu kafića, koji je pet minuta kasnije umro. Policija nije utvrdila zbog čega je gostu kafića pozlilo, no do dolaska ekipe Hitne pomoći on je već preminuo.

B.V.
Foto: Index (Arhiva)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.