Duge cijevi na ulicama Siska zbog krađe cigareta iz trgovine

Foto: FaH

"U ČETVRTAK u Ulici grada Dubrovnika u Sisku dvojica nepoznatih počinitelja su u trgovini mješovite robe počinila razbojništva. Prijeteći vatrenim oružjem 34-godišnjoj djelatnici iz trgovine su otuđili cigarete i udaljili se u nepoznatom smjeru", obavijestili su jutros iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Ipak, sinoć je na ulicama Siska vladala prava drama. Kako nam je više čitatelja dojavilo, policija je na ulice poslala duge cijevi.

Pokušali smo još sinoć dobiti informaciju o kakvom se policijskom postupanju radi, ali unatoč više poziva policiji, nismo dobili odgovor.

Duge cijevi su standardno postupanje nakon razbojništva

U današnjoj obavijesti od policije navodi se i da su policijski službenici "poduzeli sve operativno-taktičke mjere i radnje, koje uključuju veću prisutnost policijskih službenika na prometnicama i pojačanu kontrolu vozila, vozača i putnika."

Da pod "operativno-taktičke mjere" misle i na angažiranje interventnih jedinica s dugim cijevima, potvrdili su nam danas i iz Službe za odnose s javnošću. Kako su rekli za Index, duge cijevi na ulicama su standardno postupanje policije kod ovakvih događanja.

Policija još uvijek nije otkrila počinitelje, a istraga je u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.